Publicerat i Vardagligt
Liten kille med sitt första egen upphittade påskägg. Han var mycket gladare än vad bilderna visar. ;)

Vi har haft ett mysigt och lugnt påskfirande och nu har jag lite jobb att få gjort för imorgon väntas TVÅ nyfödd fotograferingar så snart är det dags för sängen  så man orkar med. Hoppas ni haft en bra påskafton och får en fortsatt trevlig helg så tittar jag in här imorgon med nya färska bilder ;)
Publicerat i Vardagligt
Detta är vad jag och sambon har gjort idag. Vi har tattuerat oss. Sambon på underarmen och jag en på skuldran. Alexanders namn och födelse datum som ni ser. Jag är jättenöjd och nu väntar man bara på att svullnaden ska lägga sig så man kan se ordentligt hur den ser ut. :)

Jag önskar i alla fall er alla en glad påsk!
Publicerat i Vardagligt
Igår träffade jag denna lilla tjejen och hennes familj. En liten tjej på 5 veckor men som egentligen hade beräknad födsel dagen innan. Med andra ord hade hon brottom ut.

Det var en liten envis och bestämd tjej som helst inte ville att vi skulle pilla eller fotografera henne alls. Men efter en stunds mutning (mat) så somnade hon gott och vi han knäppa av några underbara bilder på den lilla tjejen. Där blev en helt hög med nya personliga favoriter och det känns nästan som att inspirationen börjar komma tillbaks efter vintermörkret.

Publicerat i 16-19 Månader, Vardagligt
Kakmonstret eller nej, chokladmonstret. Han åt bara chokladen och sen slängdes kakan iväg.


Publicerat i Vardagligt
Såhär ser det ut för det mesta hos oss just nu. Leksaker överallt och en kille som stundvis har feber, bara sådär. Jag gissar och hoppas att det är nya tänder som spökar för annars är det allt lite konstigt. Pigg är han i alla fall så det är nog ingen större fara med honom.
 
Annars syr jag. Vi köpte massor med tyg i fredags och sen dess har det blivit ett lapptäcke, tre mössor och nu har jag påbörjat två andra lapptäcken. Med andra ord så känner jag mig litegrann som en maskin just nu. Önskar att sy-energin fanns till annat med. Typ som att göra klart hemsidan, bloggen, städa, sortera alla papper och andra liknande saker. Men jag är en riktig periodare och snöar in mig på en sak i taget och kan inte riktigt fokusera på något annat under den tiden.

Nu väntar dock sängen för klockan är alldeles för mycket för att man ska vakna av en pigg liten kille vid halv åtta snåret imorgon.
Publicerat i Vardagligt
 
Detta är vad som hände här hemma igår. Ett rosa baby lapptäcke blev det. Med mjukaste mysigaste fleece baksidan.

Kanske är det någon där ute som skulle vara intresserad av detta? Perfekt till lilla bebisen eller så. Går även att få till matchande vimpel att hänga över sängen eller liknande. :)

Ca 50x70cm

Pris: 200kr INKLUSIVE frakt inom sverige!


Vid intresse maila [email protected] eller lämna en kommentar.
 
 
Publicerat i Vardagligt
Nu behöver jag lite hjälp från er där ute. Vi har en liten kille som gillar att ligga och titta på något kul program på våra mobiler men idéerna har tagit slut och lillkillen tröttnar fort. Vi har nu avverkat Rorri Racerbil, Teletubbies, Pingu, Bumbibjörnarna, Luftenshjältar, Stadenshjältar samt Babblarna. Så vad nu? Har ni några tips på bra youtube klipp som ungen kan titta på?

Vi behöver all hjälp vi kan få så bara ös på!
Publicerat i Vardagligt
 
Önskar att jag hade något vettigt att skriva men nej, det har jag inte. Kanske ska jag gå över till att slippa försöka få fram massa text till och fokusera på bilderna? Ja, nej, det tålls att tänka på.

Har precis satt mig ner och ska börja pilla lite med hemsidan och så. Prislisterna ska bli klara och komma upp, nya texter ska skrivas och galleriet ska fixas sen är jag nog klar för att lansera den nya sidan. Om jag inte ångrar mig, igen! ;)

Men kom med tips, vad vill ni se i bloggen? Bilder i första hand? Vardags bilder? Tips inlägg? Ja, vad?!
Publicerat i Vardagligt
Idag har jag varit hemma med en hostig och trött kille. Han har hostat hela natten och det var nog inte mycket ordentlig sömn han fick vilket har märkts idag. Nu sover han sedan en timme tillbaks och nu började hostan för honom igen.
 
Men vi tog tillfället i akt och tog en pw/jogging runda på 45min och man blir ju lite extra trött med en 12 kilos unge i vagn. Men fan vad skönt det känns nu efteråt. :)
 
Publicerat i Vardagligt
Älskade lilla skitungen
 
Jag har precis kommit ut ur duschen efter en 40min träning.  Första gången på.. ja, ni vill inte veta hur länge. Men nu är jag igång och f*n vad skönt det känns!

Annars har vi faktiskt varit på Gekås hela dagen och vi kom både fram och hem trots att det var ett mindre snökaos. Lite "till hemmet" roligheter blev det allt vilket alltid är lika roligt att handla
. Imorgon väntar en babyfotografering och skola. Med andra ord fullt upp men har vi tur kan jag uppdatera här imorgon med massa nya bilder!
Publicerat i Vardagligt
 
I lördags lämnade jag mina pojkar hemma och åkte till min fina vän Emma för att ha en mysig helg med henne och Kajsa. Vi tittade på melodifestivalen, åt god mat och bara hade det bra. Vilken tur att man har så fina vänner, eller hur?!
Publicerat i Vardagligt
Lite vardags bilder från dom senaste dagarna. Mina fina målade en jättefin tavla med vattenfärg och sen idag har vi varit och matat ankorna vilket vad väldigt uppskattat, som vanligt.
 
Nu är det snart nattning av en liten kille och medan pappan fixar det tänkte jag pilla lite med bloggen och skriva på en liten 1½ år sammanfattning. Just nu är jag jättepeppad för bloggen men ja, det kan ha försvunnit till ikväll. Det går väldigt upp och ner.