Publicerat i Vardagligt
Här är den. Min nya kompis. Vit och stor. Skärmen och bildkvalitén är ju helt underbar. Det var lite jobbigt först om man skulle lämna Iphone men nu känns det hur bra som helst. Kan inte förstå hur man kan ha en Ipone när denna finns, haha. Man kan ju göra så mycket mer med den.
 
Nu ska jag inte prata sönder er om min fina kompis. Idag är det söndag, igen och det känns i varje vrå i kroppen. Varför ska helgerna gå så fort? Imorgon är det i alla fall skola och på tisdag är vi lediga så imorgon ska jag till mina fina tjejkompisar medan pappan och lillskiten åker till gammel farmor och spenderar lite tid där med mys och god mat. 
 
Är förresten sugen på en ny bloggdesig, igen.. Suck, att man aldrig kan bestämma sig om hur man ska ha det!
 
Publicerat i FOTO - BARN, MAMMA SHOPPING, Vardagligt
En liten tjuvkik från senaste fotograferingen. Som trots regn och allmänt kallt och tråkigt väder blev lyckad. Det var en väldigt fin kille med mycket spring i benen och som i början var lite kameraskygg men det blev lite bätte senare sådan tur var. ;)
 
Förkylningarna går i ett här hemma och jag tror både att min hals och huvud ska döda mig litegrann men så är det väl i dessa tider. Annars har jag gått och blivit med ny telefon, det var det som var fredagens lilla uppdrag. En Samsung Galaxy S3 blev det jag och är toknöjd. Vi kommer nog bli aldrig bästa vänner!

Vad föredrar ni? Iphone eller Android?
Publicerat i Vardagligt
                       
Glöm inte följa mig på instagram @Justababy
 
Idag är jag uppe tidigare än tuppen för att hinna bli klar med allt. För om 40 min ska jag bege mig mot tåget och åka mot dagens första fotografering och sen är det snabba ryck till nästa och sen ska jag hem till mina underbara killar. Med andra ord har jag mycket att se framemot och stressad som tusan är jag med. Nu hoppas vi bara på hyfsat väder idag med. Inget regn vill vi ha coh lite sol skulle inte skada.

Nej, nu måste jag göra mig klar och sen bege mig. Ha en bra lördag allesamma!
Publicerat i 12-15 Månader, Vardagligt
 
 
Hur charmig är han inte!? Ett riktigt charmtroll!
 
Vi fick knappt gjort hälften av det vi skulle göra idag men vad gör det. Vi har haft en riktig mysig dag tillsammans och det är väldigt mysigt att få det ibland, han och jag, nu när mestadells av tiden går till skolan, skolan och lite mer skola. Imorgon är det fredag och dags för skola och dagis igen. Själv ska jag på lite äventyr på eftermiddagen som vi ser framemot. ;)

Publicerat i TÄVLINGAR
Nu var vinnaren utsedd! Det var ganska lika mellan 3 av bidragen men nu står segraren fast och det är BLUEVELVET. Grattis till dig!

Maila mig på [email protected] så fort du kan så ser vi till att du får din värdecheck.
Publicerat i 12-15 Månader, Vardagligt
Här har vi någon som älskar att bada och skulle helst vilja göra det hela dagarna.
 
Vi är hemma idag med. Lillkillen mår bättre men måste vara hemma idag också men imorgon kör vi på igen som vanligt. Så vi passar på att mysa i höstvädret. Lite duktiga ska vi också vara om en stund och städa undan lite. Ska även posta lite klara fotojobb samt hämta ut ett litet paket. Nu hoppas vi bara att solen vill titta fram om en stund men det ser inte bra ut men hoppas kan vi ju alltid göra.

Jag ska alldeles strax gå igenom alla rösterna med och sen kommer vinnaren publiceras. Tyvärr förkom det väldigt mycket fusck där samma IP-adress skickade 10-15 röster på samma bild så måste gå igenom dom noggrant. Så håll utkik här under dagen! ;)
 
Nej, nu ska vi återgå till att VAKNA! med The Voice innan vi sätter igång.
Publicerat i Vardagligt
Lillkillen innan det var dags för sängen.

Idag är jag hemma med en sjuk liten kille. Tråkigt nog men efter över 3½ timmes sömn verkar han lite mer på banan igen. Jag hann i alla fall med en hel drös med redigeringsjobb och nu ska dom bara läggas på lådan.

Annars har min hemsida nu öppnats för allmänheten, gå gärna in och kolla - aciresfoto.se !


Psst, man kan rösta på bidragen fram till klockan 20.00 ikväll så fortsätt rösta! ;)
 
Publicerat i Vardagligt
           
Tre instagram bilder från dagen.
 

Vad roligt att så många röstar på finalisterna. Det ska bli spännande och se hur det slutar. Annars har jag inte mycket mer att berätta just nu men att titta in lite snabbt måste man ju göra. Kommer upp lite önskeinlägg i veckan också. ;)
 
 
 
Publicerat i TÄVLINGAR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Här har vi alla finalisterna. Det var jättesvårt att välja och ni som inte kom med, det kommer fler gånger.

FÖR ATT RÖSTA:
Skriv en kommentar med nr på bilden ni vill rösta på.
 
Ni har tills den 26 september på er att rösta!

Glöm inte att jag kolla IP adressen så inte lönt att försöka fuska.
Publicerat i Aciresfoto, FOTO - BARN, FOTO - NYFÖDD
 
Har ju haft en del barnfotograferingar den senaste tiden och för ett tag sen fotograferade jag den här lilla tjejen och hennes killkompis. Så nu tänkte jag visa lite bilder på lilla Carna. Vad säger ni? Någon favorit?

Annars har det blivit lite pluggande nu ikväll och jag har ju helt fantastiska kompisar som man både kan umgås med och även plugga ordentligt med. Jag har verkligen haft turen att hamnat så rätt direkt.

Nu ska jag krypa ner i soffan med min fina sambo framför "Beck  - Levande begravd" jag ska försöka få upp finalisterna i pausen annars får ni snällt vänta! ;)
 
Publicerat i MAMMA SHOPPING, Vardagligt
Tack så mycket för alla fina grattis kommentarer i förra inlägget. Vi hade en fantastisk dag igår jag och min lilla familj. Vi körde helt enkelt på en heldag på Center Syd och sambon kom hem med en Samsung Galaxy s3 och nu vet jag inte om jag vill ha en Iphone eller en Galaxy.. Svårt val faktiskt.
 
Jag fick i alla fall också med mig lite hem. En grå stickad tröja och två par skor vilket var välbehövligt.  Dom svarta är jag lite sugen på att köpa i brunt med för dom var hur snygga som helst. Men det tåls att fundera på ett tag. Känns ju lite onödigt  att ha två likadana par. ;)
 
Jag kommer även publicera finalisterna under kvällen så håll utkik!
 
Publicerat i Vardagligt
 
För idag är det min fina sambos födelsedag OCH så har vi idag varit tillsammans i hela 3år. Tiden går något fruktansvärt fort men jag älskar varje stund med mina fina killar. Så, idag blir det en riktigt mys dag för vår del då vi allihopa, dagen till ära, är genom förkylda.
 
Så, grattis till dig OCH till oss. Jag älskar er mina fina killar!
Publicerat i FOTO - NYFÖDD, Vardagligt

Ytterliggare en liten bild på lilla Alvin som jag fotograferade i söndags. Hur söt får man bli liksom!

Dagen började med sovmorgon i skolan till halv 11 och sen slutade vi kvart i tolv idag, Alltså en kort och bra dag. Nu har jag dock lite pluggande att sätta igång med tillsammans med mina fina klasskompisar och vilken tur det är att skype finns.

Hoppas ni har en lika bra kväll där ute och att ni vill delta i min FOTOTÄVLING.
Publicerat i Vardagligt
 
Blogg.se har ju lagt till en ny funktion. Att man kan logga in till sin Instagram och snabbt ladda upp bilderna därifrån. Hur smart är inte det?! Var ju självklart tvungen att testa så här får ni 4st gamla bilder från min instagram (justababy). Min mobil är ju inte längre med mig så just nu är jag väldigt oaktiv men vad gör det. ;)  

IDAG är det dags för fotografering på dagis. Jag hade helt fel med gårdagen så det ju bara att göra om och göra rätt, haha. Vi har även sovmorgon idag, Alexander och jag. Super mysigt att vi får två sådana här morrnar i veckan och jag är så tacksam för mitt schema som är helt underbart.
 
Jag hoppas ni har får en bra dag så hörs vi senare och tack återigen för alla fina kommentarer!
 
 
 
Publicerat i BLOGGEN
 
Idag möts vi av detta. Min bild i "sidomenyn" och en massa fina kommentarer och även nya följare på bloglovin'. SUPER ROLIGT och jag hoppas ni vill stanna kvar och tack till blogg.se som valde just mig, hehe. ;)
 
Glöm nu inte vara med i fototävlingen!