Ikväll ägnar jag mig åt lite jobb. Urval har skickats iväg och nu redigerar jag för fulla muggar samtidigt som det blir lite sortering och organisering här på kontoret (läs: min skrivbords hörna).

Vi har haft en hemma dag idag med då Alexander vaknade upp med feber dock är han pigg och glad och nu är den borta så jag tror det är nästa kindtand som spökar.

Annars sitter jag och funderar lite på julklappar till lillkillen. Vad köper ni till era barn i år? Några tips?
Kommentarer
Jonna

UNDERBARA BILDER!!!! :) Du är grym Erica! Hela grejen med att leverera bilder är inte bara att ta ett fint fotografi, man måste kunna fånga känslan i bilden också och det gör du verkligen. Jag kan känna denna mammas känslor ända in i märgen. Önskar mig ett inlägg hur du redigerar, skulle vara roligt och veta hur andra gör så att man ser med lite nya ögon! :)
Angående julklappar kommer Limme mest få grejer till sitt rum, en bilmatta, kuddar, förvaringshyllor och en extra snuttekossa inför dagisstart. Leksaker får han nog så det räcker och bli över ändå! :) Skulle kunna köpa hur mycket som helst till honom men någon måtta får det ju va! ;)

Ika

Underbara bilder! :)

Vi köper inte mycket alls detta år till våran lilla då hon är så liten och inte förstår något av julen, men man kan ju inte hålla sig så nån leksak blir det, en svampbobs leksak och så en boll ska vi köpa för hon har ingen boll.

Svårt att veta vad man ska köpa, vad har han inte som han behöver? Någon leksak han skulle tycka är rolig?

vanessaljungdahl.blogg.se

Nej men gud så söt!

kiwiberries

o va jag saknar bebis-tiden när jag såg de bilderna

Victorias fotovärld

Vilka fina bilder!

SV: Tack snälla du! Jag hoppas du vill titta in fler gånger :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback