Publicerat i 0-3 MÅNADER
- Följer en med blicken när man går genom rummet.
- Vänder sig från mage till rygg.
- Gör små ordentliga armhävningar när han ligger på mage.
- Gillar att suga på hela sin hand.
- Ler så fort man pratar med honom och "pratar" tillbaks.
- Kan äntligen ligga själv under kortare stunder.
- Ligger ofta själv (i baby gymmet eller så) och bara "pratar"
- Älskar verkligen att ligga på skötbordet och blir så sprallig och glad varje gång.
- Använder storlek 2 i blöjor.
- Använder storlek 62 i kläder men vissa 56:or passar fortfarande.
- Sover i sin egen säng om nätterna.
- Vaknar endast en gång per natt för mat.
- Är kittlig under fötterna och på sidan av magen (vid revbenen)
- Gillar inte längre att ligga på mammas eller pappas bröst för då ser man inte vad som händer.
- Dregglar en himla massa.
- Gillar så fort det blinkar eller snabba scener i filmer och så. Med andra ord allt som rör sig fort och är ljust är kul.
- Tycker det är jätte mysigt att bada.

Listan kommer fyllas på efterhand som jag kommer på.
Publicerat i JAG TÄVLAR
Jag tävlar hos Linda om ett presentkort hos Nelly.com. Så håll nu tummarna för mig där ute så att den här mamman kan vinna något nytt till sin och sin sambos och sons garderober!
Publicerat i BLOGGDESIGN
Amelias design som jag gjorde klar idag. :)
Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR
Super seg dag idag. Skulle egentligen till Malmö idag och träffa min faster men eftersom natten har varit ovanligt jobbig inatt så fick det blev en annan dag och jag fick ta igen lite sömn. Alexander vaknade nog ett tiotal gånger inatt och när älsklingens alarm ringde vid 08.00 så vaknade han och ville inte somna om så då fick älsklingen gå upp med honom och jag fick ta igen lite sömn. Nu är man lite piggare men allmänt seg är man ändå. Har ändå fått gjort lite idag. Har gjort klart ytterliggare en bloggdesign, fixat med papper och annat hos försäkringskassan och nu håller jag på att mata Alexander sen ska jag fortsätta med min städning.

Tänkte slänga
in lite om hur det går med Alexanders utveckling nu vid två månaders ålder. Så det kommer nog upp om en liten stund.

Publicerat i BEBIS SHOPPING
Lite fina grejer från H&M som nog ska ta och flytta hem till Alexanders garderob inom kort! Han behöver fylla på med lite kläder i stl. 62 så det är ju näst in till ett måste att han får detta, haha ;)

Publicerat i Vardagligt
Nu är vi hemma från vår lilla tur. Blev en tur på Media Markt då älsklingen hade present kort där och sen tog vi en tur på IKEA och fick köpt lite ramar och hyllor och så. Så nu har jag äntligen fått rama in barntavlan som jag vann för ett tag sen. Super fin är den och den ska snart (så fort älsklingen fått upp hyllan) få inta sin plats hos Alexanders lilla hörna.

Nej,
nu ska Alexander få lite mat sen ska jag fortsätta fixa här hemma.
Publicerat i Vardagligt
Idag är vi uppe med tuppen. Hade ställt alarm på 9.00 så att vi skulle hinna bli klara innan pappa kommer och hämtar oss och när alarmet ringde var vi riktigt trötta och låg och drog oss till 09.40 och går sen efter mycket om och med upp och märker då att klockan bara är 08.40. Dumma vintertid..

Men nu är vi iallafall uppe och bebisen håller på att somna
så nu ska jag försöka packa och göra mig iordning sen borde pappa ringa när som helst tycker jag. :)
Publicerat i Vardagligt
Kalaset gick bra och sen efter det kom min pappa hit och mös med oss ikväll och sen har jag suttit och gjort klart två design beställningar. Super skönt och aldrig fel med lite extra pengar på kontot! :)

Men nu blir det sängen för imorgon blir det IKEA och lite andra ställen!

Publicerat i Vardagligt
Då är vi alla klara och redo för kalas. Bebis tränar nacken och älsklingen bytar kläder, igen.
Hörs ikväll! :)
Publicerat i 0-3 MÅNADER
Nu är Alexander snart 2 månader och nu börjar det bli mer ordentliga rutiner när det kommer till mat och sömn. Hade tänkt försöka göra något sorts schema här hur det ser ut just nu.

Godmorgon säger Alexander runt 10.00 ibland innan ibland efter och då brukar vi ligga och mysa lite och sen där efter får han mat och sen brukar vi mysa, ligga under babygymmet eller träna nacken en stund och sen somnar han i tid till att älsklingen kommer hem för lunch runt 12.00. Hur länge han sover är olika ibland 30 min ibland en timme och en halv timme men oftast, nu säger jag oftast, så sover han ca 45 min och sen är han super pigg igen och vill ha mat. Så runt 13.00 äter han igen. Efter det har älsklingen kommit hem från skola och då brukar dom ha lite pappa/son mys och sen  burkar vi oftast ta en promenad någon gång mellan 16.00 och 17.00 och då får lite mat och sen somnar han i vagnen och sover ca 1½ timme. och vaknar runt 18.30 och då vill han ha lite mat men brukar inte äta upp allt. Sen har vi ännu mer bebis mys och vid 20.00 brukar han sova tills 21.00 och vaknar för lite mat, ny blöja och lite mys innan han går och lägger sig för natten runt 22.00 och då brukar han vilja ha lite mat och sen sover han fram tills någon gång mellan 5 eller 6 då han vaknar och vill ha mat men somnar om direkt och vaknar igen vid 10.00 och så börjar det om. Det kan dock variera väldigt mycket per dag beroende på vad vi gör eller så. Är vi ute mycket så brukar han sova väldigt mycket på dagarna men han sova alltid lika bra om nätterna vilket jag är tacksam för.


Publicerat i JAG TÄVLAR
Jag tävlar just nu om en mini laptop hos Amanda.
Publicerat i FUNDERINGAR
Mys pojken innan idag i sin nya grod pyjamas!


Fredag igen.
Veckorna går verkligen jätte fort nu för tiden. Känns som det nyss var Måndag. Men nu är det iallafall Fredag och nu har älskling lov så vi får hela nästa vecka tillsammans så blir väl att försöka hitta på något roligt. Vi ska även försöka träffa lite gamla kompisar.

Ikväll har vi haft riktigt fredagsmys med lite godis och popcorn. Idol såg vi inte idag utan vi mös ner oss i soffan och tittade på Baksmällan II. Inte lika bra som ettan men den gick att se. Imorgon blir det kalas, igen och sen på söndag blir det nog en tur till IKEA och även försöka se om vi kan hitta någon färg till sovrummet. Vill verkligen måla om där inne. 

Jag har börjat känna att min blogg känns jätte tråkig och jag är inte alls nöjd med det jag publicerar. Det känns inte som jag någonstans. Jag har aldrig varit den som velat skriva om "Idag gjorde jag de och de och de..." så tänkte försöka ordna lite mer roliga inlägg. Men vad vill ni läsa om? Är det någon fråga ni vill att jag ska svara lite mer på eller vad? Kom gärna med idéer! 





Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR
Det har inkommit lite nytt till Alexanders gaderob nu den senaste veckan. I söndags på mamma träffen köpte jag två bodysar (bild1), en blå pyjamas (bild 4) och ett par svarta mjukis byxor som jag imte har någon bild på då dom ligger i tvätten för tillfället. Sen idag köpte jag ytterliggare två pyjamaser med grodor på (bild 2 & 3).
Publicerat i Vardagligt

Det blev en lite snabb tur till Malmö
i eftermiddags för att träffa pappa och hämta alla min foto som jag framkallat. 196 bilder blev det så har suttit lite ikväll och fixat med ramar, Alexanders första års bok och även ett fotoalbum. Mycket pill har det blivit men det blir ju väldigt fint efteråt så då kan det vara värt det.
Nu myser jag och min lilla familje med popcorn och gamla avsnitt av One Tree Hill. Kärlek ♥
Publicerat i FOTO - ÖVRIGT
Dålig uppdatering har det varit men är sjuk så det blir mest en massa vilande. Förhoppningsvis mår jag bättre till helgen. Imorgon tänkte jag även visa er det jag köpte när jag och Alexander var på mamma träff och sen på söndag blir mitt lilla hjärta redan 2 månader. 

Nej, nu väntar sängen. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!




Alexanders lilla fot endast 11 dagar gammal.