Publicerat i 10-12 Månader, Vardagligt
En bild på lilla T som jag fotograferade för ett tag sen!
 

Febern hade gått ner på den lille herrn imorse så vi åkte till hans gammel farmor och spenderade dagen där med god mat och bra sällskap men tyvärr hade febern kommit tillbaks när vi kom hem och var nu uppe i över 40 grader. Så efter lite sömn och alvedon har den nu gått ner lite och är den inte bättre tills imorrn får vi kolla upp det. Lilla stackarn, det gör så ont i hjärtat att de honom må dåligt.
 
Annars väntar det för min del en fotografering imorgon vilket vi verkligens er framemot. Nu ska man bara få upp hemsidan också. Ni kanske vet någon som är duktig i Wordpress ?
Publicerat i 10-12 Månader, ALEXANDER SHOPPAR, Vardagligt
 
Det blev ju lite nya byxor till den lilla herrn igen. Han behövde vekligen lite påfyllning och speciellt snygga mjukisbyxor och det blev 3 par som alla är stora favoriter redan!

Annars har lillkillen över 39 graders feber idag, den lilla stackarn. Så nu sover han igen, tredje gången idag men det blir så när man är sjuk. Nu hoppas vi bara att det inte håller i sig för länge.
Publicerat i Vardagligt
 
Puuhhh.. Vad trött jag är. En liten kille (behöver väl inte nämna vem) vaknade 20 i 6 imorse och ville inte somna om och det var första gången någonsin han vaknat så tidigt och inte velat somna om. Så efter lite välling och lek somnade vi tillslut båda två om i soffan för ytterliggare en timmes sömn. När vi sen äntligen piggnat till blev det en runda till Burlöv Center med Emma och Isabella vilket gick långt ifrån smärtfritt men tre par byxor till Alexander blev det så jag är nöjd, trots allt.

Nu är det lite undanplockning som gäller och sen blir det nog tv:n och sen sängen för att ta igen lite sömn. Sambon är iväg denna helgen och kommer inte hem förren imorrn så det känns lite tomt här nu när Alexander somnat. Men med lite bloggläsning framför tv:n så ska det nog lösa sig. ;)
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
Härliga, fina ungar förra veckan!
 
Vilken värme vi haft idag! Vi började dagen med bästa sällskapet (EMMA) och sen skippade vi stranden och hängde i trädgården. Jag i gräset och killarna i poolen. Super skönt i denna värmen och det blir kanske stranden imorgon istället. För vi måste ju ha varit där i alla fall en gång denna sommaren. ;)

Alexander sover sen 19- tiden och jag känner mig väldigt effektiv ikväll och har precis redigerat klart en hel drös med bilder och även skickat iväg dom och nu tänkte jag fortsätta med nästa redigerings objekt och samtidigt pilla lite bloggdesign. Känns verkligen skönt att allt släppt och jag känner mig på topp igen nu ska bara den där j*kla hemsidan komma upp och sen är jag fit for fight inför en massa roliga fotouppdrag!
 
Publicerat i Vardagligt
 
Sitter och avnjuter en koppkaffe och ska snart hoppa i lite kläder men för tillfället står barnkanalen på tv:n och mina två hjärtan dansar och tittar på något mindre bra barnprogram. Själv skissar man på en ny bloggdesign som jag tror kommer bli jättebra jag ska bara finna tiden till det.
 
Nu har även Emma och lilla Isabella trillat in genom dörren och alldeles strax ska jag och Emma ge oss iväg en liten stund och handla en sak och sen väntas väl stranden efter det. Så jag önskar er en bra dag och att ni har lika fint väder som vi har!
Publicerat i 10-12 Månader, ALEXANDER SHOPPAR
 
Igår blev det en dag på stan med Emma och då passade jag på att handla lite dagis saker bl.a. denna fina väskan. Älskar den och den kommer bli perfekt när Alexander ska på dagis, eller iväg till någon och sen att det är Laban gör ju allt!
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
 
Satt och redigerade jättefina gravidbilder från förra veckans fotografering och kom att tänka på dessa bilder vi tog förra sommaren för nästan exakt ett år sen. Hatar redigering på dom nu men hittar inte orginalbilderna för tillfället men dom är så himla fina ändå. Trots alla fel. Det känns så overkligt att jag för ett år sedan gick här med den stora kulan och väntade på just Alexander.  Tiden går så himla fort och snart är det dags för 1 års kalas för vår lilla stora pojke! Vem kunde tro det för 2 år sedan liksom? 
 
Annars känns allt mycket bättre idag. Vi åkte ut till Morfarn på landet och åt god mat och bara tog det lugnt några timmar och nu verkar lusten och alltihopa kommit tillbaks så nu är det full fart framåt med redigeringen och imorgon väntas ytterliggare en gravid/kärleks fotografering som jag tror kommer bli hur bra som helst då vi har ganska många planer och idéer som kan bli helt perfekta!


Förresten vid frågor, beställning av bloggdesign eller om ni skulle vara intresserad av att bli fotograferad. Maila mig då på [email protected]  !

Publicerat i Vardagligt
Färg eller svartvitt? Vad tycker ni?
 

Puuuhh...
Jag har så mycket just nu och det känns så tråkigt att bloggen blir lidande. Samtidigt som jag måste inse att den inte är livsviktig men det är ju faktiskt roligt och det är så kul att få respons på något man gör. Men tiden finns inte just nu och inte orken heller. Jag har massvis med bilder att redigera och även 3st fotograferingar till denna helg och sen jobbar jag med hemsidan, planerar 1års kalas, dagis och skolstart och umgås med min fina familj och mina fina vänner. Ja, som jag nämnde innan, fler timmar och fler dagar i veckan hade inte varit fel just nu. 

Så jag vet inte hur det blir här nu den kommande tiden men jag hoppas ni stannar kvar och står redo när jag kommer tillbaks. För det gör jag.
Publicerat i FOTO - BARN, Vardagligt
Lille M som började tycka det var tråkigt att det bara var mamma som blev fotograferad!
 
Tiden bara rinner iväg just nu och jag vet inte hur jag ska hinna med all redigering och annat som väntar. Just nu njuter vi bara helt enkelt av sista månaden innan skolan sätter igång. Igår var vi som  sagt på Tivoli i Köpenhamn så idag var vi totalt slut, alla tre och imorgon väntas marknad. Vi har helt enkelt haft och kommer fortsätta ha en fullspäckad vecka och jag ska försöka återkomma någon gång till innan veckan är slut. Har ju så himla mycket att visa er. Så håll ut är ni snälla, jag är snart back on track!
Publicerat i Porträtt, Resor & Äventyr, Vardagligt
Två hastiga bilder på Emma tagna i fredags när vi tog en promenad runt hotellet.
 
JAG ÄR HEMMA!
Eller ja, det var jag ju redan i lördags men varken tiden eller orken till datorn har funnits där men nu är vi på topp igen och det firade vi med en mysdag i Lund med fika och promenad i regnet och imorgon fortsätter vi det hela med att åka till Tivoli i Danmark med sambons mamam och småsyskon. Super mysigt och vi hoppas nu bara på bra väder! :)

Någon som har varit på Tivoli? Hur är det där?
Publicerat i Vardagligt

ÄNTLIGEN funkar min blogg app igen så ett litet inlägg slänger jag in. Vi har det hur bra som helst här och imorgon tar vi tåget hem igen till våra fina barn. Men det har varit väldigt skönt och nyttigt för mig att komma iväg lite. Ha en fortsatt bra kväll!

Publicerat i Vardagligt
 
Sitter nästintill klar och väntar på Emma för om knappt en timme beger vi oss mot tåget och sen åker vi faktiskt till Göteborg. Hon och jag. För lite barnfritt shoppande, lisebergande och hotellande. Det känns jätte jobbigt men samtidigt jättekul då det ska bli skönt med lite alone time och bara vara, helt enkelt och Alexander kommer ju självklart ha det bra med pappa här hemma.
 
Med andra ord komemr det stå väldigt tomt här men förhoppnings vis har jag en massa roliga bilder att visa när vi kommer hem.

Tills dess, ha en bra vecka så hörs vi!
Publicerat i KAMERAUTRUSTNING, Vardagligt
 
Hann ju inte riktigt med en ordentlig uppdatering igår men jag körde en heldag hemifrån med fotografering, pappa mys och objektiv köp. Så, får jag presentera min nya bebis. 28-135mm /2,8. Jag är super nöjd och ska bara finna tiden till att testa det ordentligt!
 
Annars har vi idag haft en heldag med våra fina vänner och barnen har fått leka av sig och mammorna fick snacka av sig. Super mysigt och nu kom jag nyss in från en lång promenad där kidsen somnade i vagnen. Underbart!
Publicerat i Aciresfoto
 
Jag har nu gått och blivit med Facebook sida och inom kort kommer jag även lansera min hemsida. Det är verkligen så kul att jga har så många fotouppdrag just nu. Sååå, gå nu och kolla in min facebook sida för fler bilder, nyheter och erbjudande  och så blir jag  glad. ;)
Publicerat i Gravidporträtt, Vardagligt
 
Idag har vi varit uppe med tuppen och nu ska jag alldeles strax dra mig till tåget och sen väntas en graviditets fotografering och sen åker jag därifrån till Malmö för förhoppningsvis lite kameratillbehörs shopping.

En snabb fråga, vill ni se bilder från fotograferingarna eller mer vardag?