Lite blandade bilder från Alexanders första månader i livet kommer här samt lite text om vem han är nu som nybliven 1åring.

 
Nu har han ju gått och blivit 1 år. Vem kunde tro det egentligen. Det och att han någon gång skulle kunna gå kändes så himla långt borta hela tiden. Men nu är och gör han både det ena och det andra.

Han är en livlig kille med stl 80 i kläder. Vikten och längden är vi osäkra på men vi ska till BVC på torsdag och få både sprutor och vikt/längd uppdate. Väldigt spännande. Är ju hela två månader sen vi var där sist och då vägde han lite över 10 kilos sträcket har jag för mig.

Annars är han en väldigt energisk kille som älskar att prata i telefon i allt han hittar. Hittar han även en telefon att prata i så är det ännu roligare och han sitter gärna där med sin "telefon" och säger "hej, hej" hela tiden. Annars älskar han bilar och lastbilar. Speciellt sin stora gul/röda BR lastbil, den kan han också köra runt länge med eller så lägger han upp en massa små bilar på vardagsrums bordet och kör runt med dom där.

Han tycker inte om att klä på sig, byta blöja, torska sig runt munnen eller när man inte får som man vill.

Han pratar och försöker härma så mycket som möjligt och kan säga hej, tack, där, titta, kisse och mums. I alla fall vad jag kommer på just nu.

Han har ju även varit med sin gammel farmor nu sen vi började skolan och det har också gått jättebra och när vi lämnar honom på morgonen så får vi alltid en puss och sen vinkar han hejdå och en massa kramar får man på eftermiddagen när han kommer hem igen.

Ja, annars sover han likadant som han gjort dom senaste veckorna dock sover han nu bara en gång per dag vilket funkar jättebra. Matglad är han också och det enda han inte gillar än så länge är köttbullar men ibland går det.

Jag kommer säkert fylla på eftersom jag kommer på mer då det är så kul att ha senare.



 
Kommentarer
Kajsa

Han är ju så söt!

Ika

Tiden går nästan skrämmande fort ibland. Men så underbart att se sitt barn utvecklas :) Jättefina bilder på eran söta kille också! :)

Sara Björk

Härliga unge! :)

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Jennie - Kreativitet, Mode & Personligt ♥

Vilken fin blogg du har :)


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback