Publicerat i Gravid med lillebror
 
Idag går vi in i vecka 35 och det var väl på tiden med några nya magbilder. Jag tror ärligt talat att jag inte ens tagit några sedan sist jag la upp här. Vilket var i vecka 24  och att ha några bilder att titta tillbaks på efteråt är ju faktiskt lite roligt. Så här kommer en trött och sliten mamma i vecka 35 och nu börjar det verkligen kännas att man faktiskt inte orkar speciellt mycket och jag hoppas ändå att december flyter på i en bra takt så lillebror snart kan komma. För nu känner jag mig faktiskt ganska färdig med denna graviditeten. 

Nu ska jag ta tag i dom sista punkterna på veckan att göra lista och få iväg lite jobb och sen hoppas jag kunna hålla ordentlig helg med killarna i eftermiddag. 
Publicerat i BEBIS SHOPPING, HEMMA HOS OSS, Inredning, Vardagligt
 
Det blir mycket bebisprat och kläder här just nu, men jag lovar att det inom kort kommer en riktig bildbomb från en av sommarens bröllop så håll till godo ni som inte är lika intresserade av detta som jag är. ;) 

Den här underbara overallen har fått flytta in i lillebrors garderob. Den är ju helt fantstisk med sin gråmelerade färg och sitt mysiga lurv inuti och som jag nämnt innan, det här med alla stickade och extra mysiga plagg är en av dom roligare sakerna med att få en vinterbebis. När man har bortsett från att det kommer vara svinkallt och att man kommer vara mitt i den värsta sjukdomsperioden med sjukdomar hit och dit som bara avlöser varandra.  Men som sagt, det bortser vi från just nu. 

Annars får ni en liten tjuvkik från vår hall som vi äntligen börjar komma iordning med. Två år har det tagit men nu börjar vi äntligen hitta rätt, tror jag. Extra nöjd är jag med läderhandtagen som sambon fixade. Piggar ju upp vilket tråkigt IKEA skåp som helst ju. Eller vad säger ni?
 
Publicerat i BEBIS SHOPPING, Gravid med lillebror, Vardagligt

November har dragit igång på allvar här nu och nedräkningen inför julen verkar vara igång överallt. Detta betyder även att vi börjar gå in på sluttampen på väntan inför lillebror och vi börjar nog alla förbereda oss inför vad som komma ska. Mentalt och praktiskt och jag kan ju inte förneka att det är lite extra roligt att fixa med det praktiska. Som det här med kläder, speciellt alla dessa stickade mysiga kläder för små nyfödda bebisar, dom är lite extra roliga. Som till exempel den här underbara senapsgula koftan som hänger och väntar på lillebror och snart kommer vi ju faktiskt ha en liten en som passar i den där minimala koftan. Så overkligt!

Annars så går jag nu in i v.34 och det känns som veckorna bara springer iväg och man blir bara tyngre och tyngre. Jag börjar dock äntligen känna mig piggare men måste även inse att kroppen inte orkar så mycket längre och det ska bli skönt att gå på julledighet tillsammans så vi alla får vila upp oss och mysa. Men tills dess har jag massor med jobb att få klart och en blogg att kicka igång! ;)