Publicerat i Photo A Day Challenge

Jag tittade in hos den HÄR tjejen och hittade denna foto utmaning som börjar imorgon och självklart ska jag vara med! Kanske kommer inspirationen igång på allvar av detta så imorgon gäller det!

Så nu har vi en helt ny kategori på bloggen!
Publicerat i Vardagligt




































Solen skiner idag och det är verkligen varm ute så vi började morgonen med att äta gräs och dricka kaffe ute på altanen. Super mysigt tyckte Alexander som nu behöver ett bad. Annars har vi en lugn dag idag och ikväll väntas grillning och allt sådant som hör till Valborg och jag gissar på att största delen av er där ute också kommer grilla ikväll. Annars händer det inte så mycket förutom att Alexander även blir 8 månader idag och för exakt 8 månader sen hade jag en liten 20 minuters gammal pojke på mitt bröst och var världens lyckligaste efter 11 timmar på förlossningen. Åh, man blir helt kefhehkh av att tänka på det! :)

Hoppas ni nu får en bra Valborg och att ni tar det lugnt ikväll. ;)

Glöm inte vara med och tävla om en bloggdesign HÄR och att bli veckans Bloggtips HÄR.
Publicerat i TÄVLINGAR


Istället för en vanlig försäljning tänkte jag att vi kör en liten utlottning. I potten ligger denna design som självklarts ändras om så den blir personlig för dig. Bilder, färger och sådant ändras!

För att vara med behöver ni bara kommentera detta inlägg om vilken som är er favorit färg.
Utlottningen avgörs den 1 Maj!

GLÖM INTE LÄMNA ER MAIL ADRESS SÅ JAG KAN FÅ KONTAKT MED ER OM NI VINNER!
Publicerat i 7-9 Månader

Älskade pojke med en av sina älskade miner. Lite trött på mammans konstanta pussande?

Filmen igår levde faktiskt upp till våra förväntningar och den var verkligen hur bra som helst så nu början väntan inför film nr 2.

Idag har vi hunnit med en vända på Center Syd och där bland allt folk märkte vi ju att efter två veckors gnäll och kläng har Alexanders första tand spruckit igenom. Så nu är där en liten pigg som sticker upp och dagen till ära har han varit på ett strålande humör! Nu märks det verkligen hur stor han börjar bli och på måndag blir vår pojke 8 månader och då är det bara 4 månader kvar tills hans ettårsdag. Man kan ju undra vart dessa 8 månader tagit vägen.

Idag väntas i alla fall tacos och myskväll.
Publicerat i Vardagligt

Alexander sover sin middagsvila och älsklingen och jag ska snart gå och fixa lite lunch hade jag tänkt. Älsklingen har studiedag idag så vi passar på att myser som bara den så det blir väl en stunds utelek sen för det gäller ju att passa på när det är fint väder med tanke på allt regn vi haft i veckan. Annars blir det farmor mys för Alexander idag för ikväll ska vi på bio och se den nya Avengers och som vi har längtat! Hoppas nu den håller våra skyhöga förväntningar!

Hoppas ni får en riktigt bra fredag med fredagsmys och glöm inte bort att anmäla er till Veckans Bloggtips HÄR!
Publicerat i Vardagligt






Igår blev det en heldag med våra kära mammor med barn. Vi började dagen på Leos lekland i Malmö där vi allihopa fick leka av oss (speciellt i bollhaven) i några timmar och där efter åkte några av oss vidare till Entré för lite shopping och tiden gick verkligen fort och vi var inte hemma förrens sent och både jag och Alexander somnade ganska fort. Så nu får vi börja planera nästa träff och hoppas på både bättre väder och att fler kan komma! Tack för en härlig dag !



Glöm inte anmäla er till Veckans Bloggtips HÄR!
Publicerat i BLOGGTIPS

Nu tänkte jag köra igång en lite veckans blogg så vill du bli veckans bloggtips och bli länkad här hos mig så är det bara att kommentera detta inlägg så kommer jag välja ut en vinnare !
Publicerat i 7-9 Månader


Idag blev det alltså BVC mamman och Emma fick vaccin och fy f*n vad ont det gjorde men nu är två av tre klara i alla fall och jag har någon månad på mig att förbereda mig inför sista. I alla fall så gick det bra med Alexander, boel undersökning plus vanlig vikt och längd blev det idag och han blev godkänd på boel testet och lillskiten vägde nu 9360g och hade gått upp exakt ett helt kilo sen sist vi var där för 2 månader sen. Våran stora kille!

Efteråt blev det promenad och lunch med Emma, det är verkligen tur att vi bor så nära varann så att man bara kan skicka ett sms och sedan ses utanför. Underbart!
Publicerat i Vardagligt

Man kan ju inte mer än älska minen!

Idag bestämde vi (läs Alexander) oss för att gå upp tidigt. Så redan innan klockan 8 hade vi hunnit äta frukost och duschat och det är inte alla dagar som är så. Nu sover lilleman igen och jag tar igen missade Gossip Girl avsnitt och om någon timme ska vi bege oss mot BVC för 8 månaders kontroll för den lilla herrn och vaccination för mamman.
Publicerat i FUNDERINGAR


Nu i april var det ju även 1 år sedan vi fick se Liten, numera kallad Alexander. Då var han lika stor som ett Marabou Mjölkchoklad som barnmorskan glatt berättade för oss. Drygt 200g vägde han då och vem kunde tro att det lilla livet där inne skulle bli vår älskade Alexander på några tusen gram mer.  Tiden går verkligen för fort ibland..
Publicerat i BLOGGDESIGN


ÄNTLIGEN! Efter flera veckors pillande, ångrande, raderande så är äntligen den nya designen klar och på plats! Det är fortfarande saker som ska fixas så som alla undersidor, ny profilbild och så men det får ske under morgondagen för nu orkar jag inte mer. Alexander har gnällt och gnällt idag. Chansar på tänderna då man inte får pilla i munnen och då dregglet har kommit tillbaks men vi får väl se.

Så, vad tycker ni om den nya desigen? Bättre eller sämre?

Publicerat i FOTO - BLOMMOR OCH NATUR

Då vart det lördag igen. Veckorna går så fort nu och om en vecka blir den lilla herrn 8 månader. Herregud.

Idag ska vi i alla fall vara lite duktiga, en byreå ska målas om och den gamla vagnen ska plockas fram för idag åker den iväg till nya ägare. Annars ska jag försöka få in den nya designen på bloggen så det blir lite vårtfint här med.

Så ni får ha en bra lördag för det ska i alla fall vi ha!
Publicerat i 7-9 Månader



...är det väldigt mörkt? konstigt? Det verkar i alla fall den lilla herrn tycka och är inte alls överrens med pappans val av solglasögon. Det var lite "vad ska jag med sådana till när jag ändå blundar när solen lyser på mig"- känsla från Alexander. Men, men söt blev han i alla fall, haha

Idag har vi haft en för j*vla bra dag. Pigga och fulla med energi båda två. Vi började morgonen med en powerwalk med Emma och Isabella och sen blev det kaffe och frukost tillsammans innan vi vandrade över gatan hem igen. Då blev det snabba ryck att göra sig klar för att sen mötte upp pappan för en tur till Lund. Mamman behövde nytt smink och pappan kände för att bjuda på mat. Med andra ord, en helt underbar eftermiddag i solen. Mina böner blev visst hörda för gud vad fint väder det har varit idag.

Nu har vi städat, fixat och fått in en ny byreå i sovrummet så nu borde vi få plats med alla kläder, hoppas jag. Men nu ska jag trilla ihop i soffan och vila kroppen framför någon dålig film. Kanske kan man få älsklingen att massera? Drömma kan vi ju. ;)
Publicerat i Vardagligt

 

Jag bjuder på lite mobilbilder i brist på andra. Stora kameran hänger med men glöms för det mesta.


Idag började vi dagen med en mysig förmiddag och vid lunch traskade vi över till Emma och Isabella för kaffe och sen blev det en promenad som slutade i att vi fick ringa älsklingen och fråga om han ville hoppas långrep med oss. Ibland blir man ung på nytt. Vi var verkligen jättedåliga på att hoppa men skrattade gjorde vi som bara den!  Sen har eftermiddagen spenderats med att pilla på Emma nya bloggdesign som snart är helt på plats.

Imorgon väntas en morgon PW med Emma och sen blir det en mysig eftermiddag med min älskling. Låter som en bra dag så nu hoppas vi bara på att det fina vädret kommer tillbaks!

 

Publicerat i Vardagligt



Har ju faktiskt gått och blivit BUZZADOR och fick ju för ett litet tag sen min första buzz kampanj som bestod av välling. Vi har inte hunnit testa dom så mycket men dom verkar få en OK stämpel av Alexander han är ju så fäst vid sin vanliga välling från Semper. Älskar dock påsarna, såå bra att ha i väskan om man ska gå iväg så det är ju verkligen ett stort plus! Vi får testa lite till och se vad vi tycker efter lite mer användning.

Någon här som har testat denna vällingen? Vilken välling har ni till era barn? :)