Publicerat i Vardagligt


Idag träffade vi vår fina vän Savanna i Lund på en fika och lite shopping och vi har verkligen haft en super mysig dag och jag är så glad att vi hittat tillbaks till varann. Jag och Savanna lärde känns varandra i lågstadiet och har alltid varit bra vänner. Sen gick vi skilda vägar och jag flyttade o.s.v. men nu känns allt precis som förr om inte bättre och det är så bra med sådana vänner och sen är hon ju världens bästa med Alexander.

Det blev en del shopping för denna mamman, dock blev det mest till den lille herrn och vi fick med oss en hel outfit hem och jag lovar att visa er imorgon för byxorna som kom med var dom bästa och absolut snyggaste byxorna någonsin! ;)
Publicerat i FOTO - LANDSKAP & MILJÖ


Idag har vi haft en riktigt mysig dag i bra sällskap och nu är vi allihopa här hemma väldigt trötta och mina två favorit killar sover redan och jag ska strax göra dom sällskap. Imorgon ska vi träffa vår bästa Savanna för en mysig eftermiddag. Lite bilder ska det också tas till hennes blogg så vi hoppas på hyfsat väder i alla fall.

Så jag säger godnatt och önskar er en fortsatt trevlig kväll!
Publicerat i Vardagligt


Idag hade vi en massa planer men med tanke på vädret så blir det tyvärr ombokning. Dock gör det inte så mycket då både jag och Alexander behöver en riktig hemma dag. Känns som det var länge sen nu.

Det regnar på här och det ska visst göra det hela veckan sägs det och det hoppas jag verkligen inte. Men idag njuter vi i alla fall av regnet och har en mys dag till 100%. Tittar på Anastasia och klättrar på möblerna är vad som gäller idag. Imorgon blir vår lilla kille 9 månader och det känns som om han är så mycket äldre än så ibland. Han börjar verkligen förstå så mycket nu.

Idag fyller även min fina storebror gammal gubbe (nästan i alla fall) och vi här nere i Skåneland önskar han en bra dag och en massa kramar!



Tävlingen om haklappen i samarbete med Gula Grodan avslutades ju igår och vinnaren blev... REBECCA.
Men redan senare i veckan kommer en ny, rolig tävling upp!

Publicerat i 7-9 Månader


Idag åkte vi och köpte en cykelhjälm till den lille herrn och efter mycket om och men så fick vi cykelstolen på plats och självklart var vi ju tvugna att inviga den och Alexander kommer inte vilja åka vagn längre, så uppskattat var det. Sötnosen
S
en är det ju jätte smidigt för mamman och pappan som slipper dra fram vagn och allt för att gå ner till affären och köpa något litet gottgott. ;)

Annars har vi spenderat pengar på lite shopping idag, mest till pappan idag faktiskt så nu är även hans garderob fit for fight. Morsdag har vi inte lagt så mycket tanke med och det har vi aldrig direkt gjort under min uppväxt. Uppskattar hellre spontan uppvaktning som mina två pojkar brukar vara ganska bra på ibland.

Har ni firat Morsdag idag?
Publicerat i FOTO - BARN

Underbara bilder på Alexanders bästis Isabella!

Idag blev det en riktig slapp förmiddag och det slutade med att vi alla tre tog en liten tupplur och sen åkte vi till Biltema och köpte en cykelstol till Alexander och sen vidare till IKEA för lite snabb shopping (JAG ÄLSKAR IKEA!). Sen var vi lite sociala och åkte och grattade min faster och kusin som fyller år nu nästa vecka. God mat och bra sällskap helt enkelt.

Annars har vi mest haft hemma fix. Möblerat om i sovrummet och ordnat så Alexander har som ett eget litet rum med alla sina leksaker. Pappan kallar det Alexanders Grotta och där sitter han och leker med sina bollar och med sin pappas gamla leksaksbilar.

Nu ska vi mysa ner oss med en BECK film. Vi tittade en stund på Eurovision men efter Loreen orkade vi inte mer.
Publicerat i JAG TÄVLAR

Imorgon avgörs DENNA fototävling som jag är med och tävlar i och jag skulle bli väldigt tacksam om ni kan gå in och rösta på mig, bidrag nr 4 är det !  Alla som röstar får en länk sedan. :)

Så alla ni som vill, gå in HÄR och rösta på bidrag nr 4.
Publicerat i 7-9 Månader


A L E X A N D E R   2 3   M A J   2 0 1 2 .
Publicerat i Vardagligt


Bjuder på en små dålig bild från en underbar dag! Emma och Isabella traskade över här vid halv tio imorse och gick hem lite efter nio nu ikväll och det har varit en ren ute dag. Barnen har plaskat i sin pool tillsammans varvat med boll lek och föräldrarna gjorde iordning den stora i hopp om att vi stora även ska kunna bada imorgon!

Är trött, har bränt mig och är allmänt slut i kroppen så jag håller mig kort och alla underbara bilder som togs idag kommer jag visa er imorgon. Nu ska jag hoppa i säng och samla krafter inför morgondagen.



- Gå gärna in och rösta på mig, bidrag nr 4 HÄR. Alla som röstar får en länk!
- Glöm inte tävlingen om en super fin haklapp som ni hittar HÄR.
- Vill du sen bli veckans bloggtips så tryck HÄR.
Publicerat i JAG TÄVLAR


Kära underbara läsare (inget fjäsk alls hihi) nu när ni tittar in här mellan alla ute lekar så får ni jätte gärna gå in och rösta på mig, bidrag nr 4. I DENNA fototävling, jag skulle bli väldigt tacksam och vi kan säga så att alla som röstar får en länk sedan. :)

Så alla ni som vill, gå in HÄR och rösta på bidrag nr 4.
Publicerat i Porträtt


Alexanders fina pappa häromdagen mellan bollkastning och gräsätande med den lille herrn själv.
Publicerat i Vardagligt

image description

Nu måste man ju få kalla det sommar! Vädret är underbart men jag tycker det är lite väl varmt för min smak.

Vädret har i alla fall fått oss att äta årets första mjukglass och Alexander har fått prova sin fina lilla pool som vi köpte i Ullared. Väldigt uppskattat ska jag säga.

 

 


Glöm nu inte bort att tävla HÄR och att vara med i Veckans Bloggtips HÄR.

 

Publicerat i TÄVLINGAR

Nu är det dags för en tävling igen! I potten ligger en haklapp från GULA GRODAN som är perfekt att ha i skötväskan och som är lätt att tvätta av.

Som vanligt är det lätta "regler" som gäller och det ni behöver göra är att gå in och gilla Gula Grodans facebook sida HÄR och sen bara kommentera inlägget. Ni kan även följa mig på Bloglovin' så ser ni lätt när tävlingen avgörs och när nästa tävling kommer upp.

GLÖM INTE LÄMNA ER MAILADRESS SÅ JAG FÅR TAG I ER VID EVENTUELL VINST!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 28 MAJ KLOCKAN 18.00!

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA:
- Gå in och gilla Gula Grodans facebooks sida.
- Kommentera detta inlägg.

Publicerat i ALEXANDER SHOPPAR


För någon vecka sen fick jag ett paket från en tjej som syr egna barngrejer. Två mössor som är helt perfekta nu när solen inte alltid vill värma oss. Det blev en svart stjärnig och en blåstjärnig och båda är super fina!

Håller ni utkik senare under dagen så kommer det upp en liten tävling i sammarbete med Gula Grodan! Värt att kolla in ska jag säga er!

Publicerat i BLOGGEN

Jag tog steget! Det blev ett nytt namn och det känns bra. Jag tror det här var den nystarten jag behövde!
Så nu är det Acires.se som gäller dock kommer Justababy.blogg.se ta er hit med men från och med nu är Justababy ett glömt kapitel och vi börjar på ny kula som Acires och det hela firar vi imorgon med en liten överraskning!
Publicerat i BLOGGEN

Nu är vi tillbaks där igen, vad bloggen ska heta. Funderade lite igår kväll och fick fram ett förslag, men vad tycker NI? Justababy.blogg.se eller Acires.se?