Safira #1

Igår fick jag träffa denna lilla tjejen på 5 veckor men som egentligen var beräknad att komma dagen innan. Med andra ord, en liten tjej som hade brottom ut.

Lilltjejen var inte helt nöjd med att vi skulle pilla och fota henne men efter en stund somnade hon till och vi fick till några guldkorn som genast hamnade i favorit högen.
 

Chokladmonster?

Kakmonstret him self, eller nej. Chokladmonstret, för han åt bara chokladen och sen slängdes kakan iväg.

Ännu mera vardag

 
Såhär ser det ut för det mesta hos oss just nu. Leksaker överallt och en kille som stundvis har feber, bara sådär. Jag gissar och hoppas att det är nya tänder som spökar för annars är det allt lite konstigt. Pigg är han i alla fall så det är nog ingen större fara med honom.
 
Annars syr jag. Vi köpte massor med tyg i fredags och sen dess har det blivit ett lapptäcke, tre mössor och nu har jag påbörjat två andra lapptäcken. Med andra ord så känner jag mig litegrann som en maskin just nu. Önskar att sy-energin fanns till annat med. Typ som att göra klart hemsidan, bloggen, städa, sortera alla papper och andra liknande saker. Men jag är en riktig periodare och snöar in mig på en sak i taget och kan inte riktigt fokusera på något annat under den tiden.

Nu väntar dock sängen för klockan är alldeles för mycket för att man ska vakna av en pigg liten kille vid halv åtta snåret imorgon.

Baby lapptäcke säljes!

Detta är vad som hände här hemma igår. Ett rosa baby lapptäcke blev det. Med mjukaste mysigaste fleece baksidan.

Kanske är det någon där ute som skulle vara intresserad av detta? Perfekt till lilla bebisen eller så. Går även att få till matchande vimpel att hänga över sängen eller liknande. :)

Ca 50x70cm

Pris: 200kr INKLUSIVE frakt inom sverige!


Vid intresse maila E-BERG@LIVE.SE eller lämna en kommentar.

RSS 2.0