Publicerat i Allmänt
Jag har sedan början av förra året pillat med min hemsida och jag blir aldrig riktigt klar. Men nu är jag i alla fall på god väg, äntligen! 

För mig är det så himla viktigt att man har en genomtänkt och personlig hemsida, speciellt som företag. Det är en sådan liten sak som att lägga ner lite tid och tanke på sin hemsida men som gör så mycket. Jag har personligen svårt att tex. handla från webbshopar som jag ser inte lagt ner någon större tid på utseendet. Som mig som kund så är det ju ansiktet utåt. Speciellt när man har en webbshop. Eftersom man inte är där i verklighet så får ju hemsidan säga allt. Så mitt tips till alla er företagare där ute, se till att lägga lite tid på era hemsidor. Även om det kanske känns som en tråkig utgift, men se till att ha någon som vet vad den gör att fixa en sida som passar era behov.

Jag har för en tid sedan kommit i kontakt med Smelink som hjälper företag att lyckas på webben helt enkelt och jag såg nu även att dom har ett litet påskerbjudande , så varför inte passa på och fräscha upp din hemsida/webbshop lite? Jag lovar att det är en investering som man inte ångrar. Jag har inte ångrat en krona som jag lagt ner på min hemsida, även om vissa inte varit så bra, så har det hjälpt mig på vägen mot hur jag Vill ha det. 


Publicerat i Allmänt
Klockan är alldeles för mycket med tanke på att jag är småbarnsmamma och har en liten kille vid namn Alexander som kommer vakna lite tidigare än jag önskar imorgon. Men jag har fått en sväng inspiration och då gäller det att ta vara på den och inatt blir det en ny bloggdesign och med den kommer, förhoppningsvis, inspirationen för att blogga tillbaks. Vem vet liksom. 

 
En annan liten filur som säkerligen också kommer vakna lite tidigare än vad hans föräldrar innerstinne önskar, är den här lilla charmören som jag träffade för ett tag sedan. Jag minns att mamman frågade mig ungefär hur lång tid det tar och jag sa att jag brukar räkna runt 1 timme och när jag åkte ifrån dom hade 3 timmar helt plötsligt sprungit iväg. Inte för att lillkillen inte ville samarbete, nej tvärtom, han var en dröm att fotografera och det gick snabbt och lätt. Men en koppkaffe, ledde till ytterliggare en kopp och det tillsammans med en trevlig mamma så händer det lätt att timmarna springer iväg.

Precis som dom gjort nu och nu måste jag verkligen stänga ner och krypa ner i sängen!