Just nu är min lilla kille själv på dagis och ska vara där till kvart i tolv. Jag tror inte jag behöver skriva hur konstigt det känns. När blev du sååå stor hjärtat!?
 
Dock går det ju säkert jättebra för annars hade dom ringt mendet känns så konstigt. Han hade varit lite ledsen när pappa lämnade honom. Vilket gör lite ont i hjärtat men jag tror faktiskt det gick över ganska fort. Nu ska jag försöka fördriva denna sista timmen så bra som möjligt innan det är dags att hämta hem mitt hjärta.
 
Kommentarer
Emma - Olivias mamma ♥

Vilken sötnos!
Tack så hemskt mycket! Vad roligt att du gillar den. :} Känns som att jag har börjat skriva aningen för mycket om bebiskläder och för lite om allt annat - men vad gör väl det om 100 år? ;}

DIANA ÖSTERBERG

Men vad söt! :)

Lucy Ewelyn ♥

Awh! Det tog mig jätte lång tid innan jag kunde lämna Alica på dagis (dagmamma i detta fallet) Jag hade henne hemma tills hon nästan var 2 år gammal. Hade otrolig seperationsångest. Men det gick ju bra. Över förväntan. För bra? :P Hon älskar att gå till sin dagmamma/förskolan! Har många fina kompisar och hon trivs jättebra! Opehlia med :) De går tillsammans! Kändes tryggare med Ophelia, för hon hade ju Alica där?

Emma - Olivias mamma ♥

Tycker du? Jag tycker att det är PRECIS tvärtom. ÄLSKAR allt på alla pojkavdelningar och tycker att budgetkedjorna är riktigt bra på att göra fina kläder för pojkar, medan allt på flickavdelningarna känns som hämtat från 90talet... haha! Internetshopping är det bästa - då hittar man riktiga godingar även för tjejer ;)

åse- 18 år och mamma

jag håller med :) jag är 18 år. fick barn som 17 :)

Johanna - Life by Me

Åh, det var jobbigt att lämna första gången! Men det gick säkert bra :)

emma

Du måste ha typ världens sötaste lilla pojke. Blir helt varm i kroppen av att se dina bilder!

SVAR: Tack :$

Sofia [fotoblogg]

Så fin! (:

Svar: Tack så jättemycket! (:


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback