Efter två dagar med en massa att göra har vi idag haft en lugn mysig dag och vilat upp oss inför imorgon för imorgon blir det mamma/bebis träff med mina härliga mamma vänner några nya skulle även dyka upp. Så förhoppningsvis blir det en hel drös med bilder imorgon!

Förresten, ni börjar bli några stycken som tittar in här nu. Men vilka är ni? Berätta gärna lite om er själva.

Kommentarer
Maria T

Maria, snart 24 år och tvåbarnsmamma till två killar födda -10 och -11.. Har inte läst din blogg så jätte länge men blev kvar då våra killar är födda rätt så samtidigt :) sen gillar vi foto båda två och det är alltid kul att läsa en blogg med fina bilder :)

Josefine

En fråga, vad har du för kamera?

Funderar själv på att köpa en Nikon D3100, men kan inte det där med systemkameror så bra och tycker att du tar otroligt fina bilder.



Tacksam för svar! :)

Felicia - Mamma till Melwin ♥

Jag är en 19 årig mamma till min son Melwin - 6 mån gammal. Bor ihop i Nynäshamn utanför Sthlm, med hans pappa - min pojkvän - Niclas och vår hund Vissla. :)

Daydreaming.se - Idaho's nya blogg

Ida heter jag och jag är en tjej på 15 år som förlorade mitt barn jag var gravid med.. Längtar nu tills jag blir myndig och får försöka igen. :')



Jag är också ganska desperat efter en ny bloggdesig. Skulle kanske passa på att beställa en. :3

Monia

Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett Presentkort värde 250 kronor hos HejBaby.se - tuffa barnkläder från 0-6 år :) Har du inte barn själv kanske det kan vara en perfekt present till någon närstående som har barn. Kika gärna in och tävla !



http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html



Ber om ursäkt om du inte uppskattar sånna här kommentarer, bara att radera ;)



Kram

Astrid

Hej, just nu har jag en veckans blogg tävling på min blogg. Var gärna med och tävla! För att komma till tävlingen gå in här: http://crasheddreams.blogg.se/2012/january/ta-chansen-och-bli-veckans-blogg.html#comment

Lycka till! Kram ♥

e

SMINKTÄVLING OCH MYCKET MER HOS MIG, KIKA IN VETTJA!:)



puss

Jonna

Fina fina Alexander! :) Han är så söt så man blir tårögd! Jag brukar kika in här, hi hi..

ida

jag heter ida, 14 år & bor i falkenberg! Går i åttan och gör alla saker som en 14 åring gör :)

Ida

14 årig tjej snart 15, älskar att fotta och jag älskar dina bilder, jätte fina, vilken kamera använder du? :)

Har du några tips till när man ska fotta :)

Jessica - mamma till alicia

Fina Alexander :)

Ja jag brukar kika in här varje dag! Är inte så bra på att kommentera som du kanske märkt men ja :P



SV: Ah, tack för tipsen! Ska kolla dom butikerna om vi hinner iväg till Malmö innan kalaset :) Man skulle dock varit ute i god tid.. hade jag ju kunnat beställa över internet, såg att man kunde det på partyland också. Men ja, sista minuten alltid ;)

Hanna - 19 år och förlovad

Hanna heter jag. 19 år och förlovad med mitt livs kärlek. Mannen jag för övrigt gifter mig med i sommar. :) Efter det blir det förhoppningsvis barn hemma hos oss. I övrigt jobbar jag nu som lärarvikarie och studerar pedagogik i olika former på universitetsnivå. Har bott och studerat i Spanien samt rest en hel del. Djurintresserad och ja, jag gillar det mesta som livet har att erbjuda. :)



Jag kikar in på bloggen lite nu och då. Alltid mysigt att se fina bebisbilder. :) Kram och hejs. Lycka till med er lilla familj!

Linda

Åh vilken liten goding :)

Jonna

Ja visst är den, helt underbar och den håller verkligen värmen superbra! Det är en windfleece så den tåler ju vind väldigt bra och vi har haft denna och sen en filt innan när det va lite mildare väder. Nu har det varit ganska kallt i ett par dagar och då har vi haft åkpåsen också. Men det behövs verkligen ingen vinteroverall här när vi har åkpåsen! :)

Född 1996 och gravid

Tusen tusen tack för tipset! kram

JL

Han är ju bara så himla söt, din lille pojk :) Du är också jätte duktig på att fotografera honom :)

Jennie Lenita

Du kan fortsätta läsa min blogg på den gamla adressen. Jag måste ju ändå kunna blogga och leva ett vanligt liv oavsett puckon här i världen ;)

Jennie Lenita

Jag ska försöka :) Tack

Lucypath.com

Svar: Tack fina du :) Så glad jag blir! Vilken underbar blogg du har föresten! Är i stort behov av att läsa nya bloggar så jag lägger till dig på bloglovin! Vilken söt liten kille! När är han född? Har själv två tjejer födda april 2009 och december 2010! Kramis

Född 1996 och gravid

sv: Hej:) ja, allt är lugnare nu... men igår grät han hysteriskt :(! hjälpte då ja masserade magen lite lätt.. men ska kika nämre på det du tipsade om, till nästa gång.

Kajsa

sv: håller med, är riktigt nöjd :D

Angelica

Du känner mig redan så struntar i presentationen, visste inte om att du bloggade förrän du vann fototävlingen :o)

sonja-foto och vardag

Åh, herregud vilka fina bilder! (och söt pojke också, som vanligt :))

frida

Jag heter frida bor i stockholm går i 9an och har vart med om lite jobbiga saker i livet men mitt motto i livet är: What dosent kill you makes you stronger !



Tack o hej <33

Camilla

Camilla heter jag, 23 år och mamma till Nea 4 månader. Har läst din blogg i snart 2 månader, hittade den av en slump faktisk, men den är så mysig så jag fastnade ;) himla söt grabb du har :D

Mvh Camilla.

Sara

är 19 åring som tar studenten i juni och får barn i juli

julia [fotoblogg]

hur redigerar du så att ögonen blir sådär?? alltid undrat, frågat på många bloggar. men ingen visar o svarar.

höhö om du orkar kan du väl förklara?:]]


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:


Kom ihåg mig?
Trackback